kunststof ramen en deuren

Schüco raamprofielen

Dit profiel met 7 isolerende kamers en een inbouwdiepte van 82mm, voldoet aan de hoge eisen van de huidige energienormen.

De profielen die met staal versterkt zijn zorgen voor een hoge stabiliteit en een lange levensduur van uw ramen.De ramen hebben een middendichting voor een optimale bescherming tegen wind, regen en lawaai.

Er is keuze uit verschillende raamstijlen.
(Classic – Rustic)

sluitsysteem

Het Schüco VarioTec NI beslagsysteem is een sterk staaltje technische perfectie.Veelvuldig getest onder de zwaarste omstandigheden voor intensief dagelijks gebruik.
Na vele jaren gebruik functioneert uw raam nog als op de eerste dag!

Ook aan uw veiligheid is gedacht: in de sluitstukken worden paddenstoelkoppen verankerd die de zekerheid van de vergrendeling verhogen. Een boorbeveiliging uit extra gehard staal verhindert het openboren van het venstermechaniek.

Aan de binnenzijde van het raam zijn geen scharnieren zichtbaar, wat het estetische aspect ten goede komt.

glas

Hoogrendementsglas isoleert 5x beter dan enkel glas en 3x beter dan gewoon dubbel glas.

De thermische isolatie wordt aangeduid met de U-waarde. Deze waarde geeft het warmteverlies per seconde, per m² en per graad temperatuursverschil tussen binnen en buiten aan.
Hoe lager deze U-waarde, hoe lager het warmteverlies.

De ramen zijn standaard voorzien van hoogrendementsglas met een U-waarde van 1.0 W/m².K
Een thermisch verbeterde afstandshouder-warmedge (zwart) voor betere energieprestaties, is aangewezen.

Dit glas waarborgt een hoge lichtdoorlaatbaarheid en een maximaal glaszicht door de nauwelijks zichtbare zilvergrijze dichtingen.
Geluidswerend en inbraakwerend glas is eveneens beschikbaar alsook triple beglazing.

Infrarood-opnames tonen duidelijk waar een huis energie verliest. Rood betekent warmte en daarmee verbonden energieverlies.

Na de zorgvuldige inbouw van nieuwe Corona LivLng82 vensters bewijst deze infraroodopname het hoge energie-besparingspotentieel van de investering.
Het oorspronkelijke energieverlies wordt bijna volkomen vermeden!

schuifsystemen - hefschuifsysteem

Voor een schuifraam maken we bij voorkeur gebruik van het hefschuifsysteem. Het hefschuifraam opent nagenoeg geruisloos en is gemakkelijk te bedienen.

De dorpel van de hefschuifdeur is zo opgevat dat een thermische onderbreking tussen binnen en buiten wordt gerealiseerd. Het dichtingsysteem zorgt voor een optimale afdichting tegen water, wind en geluid.

Het hefschuifraam beantwoord aan de hoogste eisen op vlak van inbraakwering.

Schüco ingangsdeuren

Een “mooie” ontvangst! De voordeur is eigenlijk het visitekaartje van ons huis!

‘Mooi’ is één zaak, maar het belangrijkste bij kunststof deuren is de stabiliteit. Daarom zijn de profielen met staal versterkt en van extra sterke hoek-verbindingen voorzien.

Standaard heeft een Schüco huisdeur:

kleuren

Kwaliteit en design gaan hand in hand! Bij Schüco moet u geen compromissen sluiten. U hebt de keuze uit een uitgebreid gamma hout-imitaties. Er is een mooi palet aan Ral kleuren, uitgevoerd in houtnerfstructuur of gladde (granulé) uitvoering.

U kiest zelf hoe u deze kleuren wenst te combineren:

Een ruime keuze aan afwerkingsprofielen zal uw kleurkeuze een harmonieus geheel bezorgen en uw interieur zal stijl en klasse uitstralen.

referenties